Dialogue

הסרת לוקיישנים שאינם בשימוש

אם כחלק מהוספת כותרת סצנה הוספנו לוקיישן חדש, ובהמשך מחקנו את אותה כותרת, הלוקיישן נשאר ברשימת הלוקיישנים שבתסריט, לשימוש עתידי.
באופן זה יתכן שיצטברו ברשימה לוקיישנים מיותרים שאינם בשימוש, ואנו כבר לא מעוניינים בהם.

אפשר להסיר את כולם יחד בצורה הבאה:

– ניגש לסרגל דיאלוג > לחצן "לוקיישנים".

– בחלונית הלוקיישנים נלחץ על לחצן "הסר לא בשימוש" בצד שמאל למטה (ראו תמונה).

– 'דיאלוג' תעבור על הרשימה ותסיר את כל הלוקיישנים שאינם בשימוש.

עודכן לאחרונה:

לא מצאתם תשובה? צרו איתנו קשר